Cubensis F+

Артикулын: KR9016
Қоймада бар
2 reviews
Тұқым неғұрлым көп болса, бағасы соғұрлым аз
10521.06 T
Жеткізу қызметтері

Филиалға жеткізу

Жеткізу мекенжайы

Пошта бөлімшесіне жеткізу

Төлем әдістері

Жағдайда

Онлайн төлем

Крипта

Сипаттамасы
Сипаттамалары
Пікірлер

F+ - сиқырлы саңырауқұлақтардың энтеогендік қасиеттерін жаңадан бастаған және тәжіибелі зерттеушілердің тамаша таңдауы. Оның оңтайландырылмаған жағдайларға төзімділігі, керемет көрінісі мен әсері, кейде ең батыл күткеннен асып түседі, оны таңдағандардың барлығына баға жетпес тәжірибе бере алады.

Шығу тегі

Көптеген дәлелдерге сәйкес, F + псилоцибин саңырауқұлақтары алғаш рет микологиялық көріністе жұмбақ Джошуа есімді саңырауқұлақ мәдениетін зерттеушінің күш-жігерінің арқасында пайда болды. Аңыз бойынша, ол оларды Флорида штатындағы Эверглэйдс ұлттық саябағында жабайы батпақты жерлерде өсіп тұрған кезде тапқан, содан кейін ең тұрақты үлгілерді клондап, осылайша әйгілі сұрыптың басталуына жол салды. Дегенмен, F + шығу тегі туралы шынайы оқиға әлі де жұмбақ.

Сыртқы түрі

Жеміс денелері тартымды көрінісімен ерекшеленеді және көбінесе субстрат бетінде тұтас кластерлер құрайды. Қалпақшалардың диаметрі шамамен 2-6 см құрайды. Олардың түсі жас кезінде қошқыл-қызылдан жетілу шыңында кәріптас сарыға дейін өзгереді. Негізінен, қалпақша ересек жаста да дөңгелек пішінді сақтайды. Тек анда-санда ғана жалпақ қалпақшалы үлгілерді байқауға болады. Сабақтар 10-17 см биіктікке жетеді және жиі қисық болады, бірақ олардың сыртқы көрінетін нәзіктігіне алаңдамаңыз. Тексергенде олар айтарлықтай серпімді болып шығады. Споралы тілшелер қанық күлгін түске боялады. Сұрыптың айрықша ерекшелігі - сабағында айқын сақина және саңырауқұлақтың түбіндегі мицелийдің үлпілдек қалдықтары.

Өсіру ерекшеліктері мен өнімділігі

Орташа өсу қарқынына қарамастан, F+ мицелийі ластануға жоғары төзімділікке ие, бұл бастаушы микологтардың сұрыпты өсіруін жеңілдетеді. Әртүрлілік субстратқа күй талғамайды, сондықтан бұл мәселеде сиқырлы саңырауқұлақтарды өсірудегі өз шеберлігіңізге бағдарланыңыз. Жаңадан бастаушылар дәнді дақылдарды (тазартылмаған сұлы, қара бидай, бидай) сәтті өңдейді, ал кәсіпқойлар шөп, сабан, үгінділер мен пастерленген жылқы көңін сәтті пайдаланады. Дайындық және егу процесінде жұмыс кеңістігі мен құралды стерилді ұстау туралы ұмытпаңыз. Инкубатордағы оңтайлы температура 28-30 °C құрайды.

Мол жеміс беру үшін жылыжайда температураны 24-26 °C және кем дегенде 95% ылғалдылықта ұстаңыз. Егер сіз микроклиматты сақтау үшін бүріккіш бөтелкені қолдансаңыз, субстрат блогы мен саңырауқұлақтардың бетіне ылғалдың тікелей түсуіне жол бермей, жылыжайдың қабырғаларына су шашыңыз. Таза ауаның тұрақты ағыны жеміс денелерінің деформациясы мен түсік түсіру қаупін азайтады.

Бірінші толқынның өнімділігі 1 литр субстраттан шамамен 300-350 г шикі материалды құрайды. Келесі екі толқынның әрқайсысы 150-200 г әкеледі.

Әсері және мөлшерлеуі

Сиқырлы саңырауқұлақтардың күшін толық сезіну үшін олармен кездесуге мұқият дайындалу керек. Қабылдаудан 2-3 күн бұрын жеңіл вегетариандық диетаға ауысыңыз және алкогольді немесе басқа психобелсенді заттарды тұтынудан аулақ болыңыз. Ішкі кеңістікті тазарту және жұмбақ тәжірибені толық ашу үшін күніне бірнеше сағатты рухани тәжірибеге – медитацияға, йогаға және тыныс алу жаттығуларына арнаңыз. Сапар кезінде жағдайды алдын-ала ойластырып, оң көзқараспен реттеңіз. Саңырауқұлақтарды аш қарынға немесе қара шоколадтың бір бөлігімен тұтыныңыз.

Егер бұл сіздің дебюттік сапарыңыз болса, күтпеген жағдайда жағдайды жеңуге көмектесетін тәжірибелі ситтердің болуы туралы ойланыңыз. Бірінші рет 1-2 г құрғақ F + саңырауқұлақтары жеткілікті болады. 2-5 г стандартты мөлшерді түпсанаға терең ену арқылы күшті психоделикалық тәжірибені қамтамасыз етеді, мұнда саяхатшы өзінің ақыл-ойының табиғаты, болмыстың алуан түрлілігі және әлемдегі барлық тіршіліктің ажырамас бірлігі туралы құнды білім алады. 5 грамнан жоғары жоғары мөлшерлеуде шындықпен байланысын толық жоғалтуға дейін сананың ең күшті өзгерістері мүмкін, сондықтан тек гипер-тәжірибелі миконавттар өздерін осылай сынай алады.

Тұқымдас Psilocybe
Түрі Cubensis
Өсіру күрделілігі для новичков
Отарлау жылдамдығы средняя
Қалпағының диаметрі 2-6 см
Сабағының биіктігі 10-17 см
Температуралық режим 28-30 °C на стадии инкубации, 24-26 °C в парнике
Урожайность с 1 л субстрата 1 волна – 300-350 г, 2-3 волна – по 150-200 г
Эффект умеренный
пікір қосу
жазған 01 қыркүйек 2025 05:17

Проращивал с увлечением, впечатлен результатом. Споры очень качественные, трип пробирает до глубины души, освобождает от тревог.

жазған 28 тамыз 2025 15:13

Заказывала несколько сортов, все взошли дружно. Грибы ароматные, с насыщенным вкусом. Трип насыщенный, расширяющий сознание, как в лучших путешествиях.